Om os

  • Illustration: Mia Mottelson
Læs mere om De 4 Årstider

Mange børn og unge oplever i en periode af deres liv at bo i en plejefamilie, på en døgninstitution eller et helt andet sted. Det, at blive anbragt udenfor hjemmet, kan være en svær oplevelse, der skaber mange tanker om livet og fremtiden hos dem, og mange anbragte børn og unge oplever at stå alene uden nogen at dele deres oplevelse af bl.a. svigt og rodløshed med.

Hos De 4 Årstider kan disse børn og unge møde andre børn og unge at dele deres oplevelser med. Samtidig bidrager aktivitets- og netværkshuset til deres personlige udvikling og giver dem spændende oplevelser og nye erfaringer samt gode muligheder for at få nye venner, og udvide og udvikle deres netværk.

For mange af de anbragte og tidligere anbragte børn og unge, der i kraft af deres anbringelse mangler blivende steder, hvor de kan komme, når de har lyst, og hvor de kan vende tilbage til efter længere perioders fravær, spiller De 4 Årstider en afgørende rolle.

Ved at skabe et rum for anbragte og tidligere anbragte børn og unge imødekommer De 4 Årstider et af anbringelsesområdets centrale problemstillinger, nemlig opretholdelsen af kontinuitet og stabil voksenkontakt gennem anbringelsesforløbet.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.